Over ons

BNR is onmisbaar voor ondernemers en beslissers.

BNR verzorgt naast het belangrijkste zakelijke en financieel- economische nieuws ook duiding, verdieping en context- en opinievorming. We laten de luisteraar de wereld om zich heen beter begrijpen. ‘Dat doen we door het ritme van je dag te volgen,’ zegt hoofdredacteur Marc Adriani. ‘BNR luister je altijd, wanneer je maar wilt, op de manier die bij jou past.’ Gespecialiseerd in audio on demand, podcasting en live radio.

Samenwerken met een mooie mix van collega’s

BNR is een mediabedrijf dat luisteraars en lezers via radio, in podcasts en op onze website voorziet van relevant nieuws en mooie achtergrondverhalen. Dat doen we met een team van hele ervaren en minder ervaren collega’s, jong en wat ouder, die elkaar versterken en van elkaar leren. Wat onze medewerkers met elkaar delen is hun nieuwsgierigheid en open blik naar het nieuws. We benaderen onderwerpen onafhankelijk en hanteren altijd een positief perspectief, met een voorkeur voor het benadrukken van de oplossing in plaats van het probleem

Alle ruimte voor je ideeën

Misschien heb jij, jong of oud, nog niet zoveel journalistieke ervaring. Dat vinden we bij BNR geen probleem. Als jij laat zien dat je over de juiste kennis beschikt, vol zit met goede ideeën en de ambitie hebt om daar ook iets mee te doen, dan vind jij direct je plek bij BNR. Je krijgt al snel veel vrijheid en verantwoordelijkheid dus voor je het weet zit je zelf aan de knoppen of maak je een eigen programma of podcast. BNR biedt veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen met in- en externe opleidingen. Natuurlijk staan je ervaren collega’s ook altijd klaar om je te helpen als je ergens tegenaan loopt.

Onderdeel van de FD Mediagroep: onmisbaar voor zakelijke beslissers

BNR is onderdeel van FD Mediagroep, het moederbedrijf van Het Financieele Dagblad, BNR, FD Business en Company.info: onmisbare bronnen voor zakelijke beslissers. Het zijn verschillende bedrijven met elk hun eigen cultuur, die allemaal actief zijn in het verzamelen, onderzoeken, ordenen en presenteren van actueel financieel-economisch nieuws en informatie. Daarbij werken ze nauw samen. Zo wordt informatie uitgewisseld tussen het FD, de redacties van onze vakbladen en BNR, en steken redacteuren regelmatig hun licht op bij de data-specialisten van Company.info.

Meer vacatures