Wat krijg je van ons?

Je bent natuurlijk erg benieuwd wat je er voor terugkrijgt wanneer je bij BNR aan de slag gaat. Bij BNR weten we dat tevreden en gemotiveerde medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. Daarom hebben we hard gewerkt om een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen en ontplooien in een leerzame en inspirerende werkomgeving. Ontdek hier wat BNR te bieden heeft en hoe we jouw carrière kunnen laten floreren!

Het financiële plaatje

13 e maand en winstdelingsregeling
Bij BNR ontvang je een vaste 13 e maand en hebben wij een aantrekkelijke winstdelingsregeling.

Mobiliteitsregeling
Eigen vervoer / OV
Wanneer je gebruik maakt van eigen vervoer (lopen, fiets, eigen auto, of motor) of het openbaar vervoer voor woon-werkverkeer en zakelijke reizen ontvang je een mobiliteitskaart met meerdere vergoedingsopties.
Lease
Afhankelijk van je functie kom je in aanmerking voor een leaseauto. Mocht je solliciteren op 1 van onze openstaande functies dan leggen we graag meer uit over onze leaseregeling.

Vakantiedagen
Bij ons krijg je voldoende vrije dagen om heerlijk te ontspannen. 

Pensioenregeling
De pensioenregeling is een beschikbaar premieregeling bij BeFrank. Wij leggen maandelijks de premie voor jou in.  Er bestaat wel de mogelijkheid om zelf extra te sparen mits hiervoor fiscale ruimte is.

Laptop / telefoon
Met een laptop en een mobiele telefoon zorgen wij ervoor dat jij zorgeloos je werk kunt doen. 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Er is voor jou een verzekering afgesloten voor een aanvullende uitkering na twee jaar ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Vitaliteit

Vitaliteit en werkplezier
Een gezonde werkomgeving vormt voor ons de basis voor blijvend werkplezier. Wij zorgen wekelijks voor vers fruit en met sportieve activiteiten zoals padel zorgen wij , niet alleen voor fysieke gezondheid maar ook voor een positieve teamgeest.

Environmental, Social & Governance (ESG)


Diversiteit en inclusie
Diversiteit en inclusie is belangrijk voor ons. Zo letten we op een evenwichtige man-vrouwverdeling, voeren we cultuurgesprekken op verschillende plekken in de organisatie om een inclusieve werksfeer te waarborgen, en moedigen we nadrukkelijk sollicitanten van diverse achtergronden aan om te reageren op onze vacatures.

Workshop ‘nepnieuws’ voor middelbare scholieren
Wij zetten ons in voor sterke en onafhankelijke journalistiek, niet alleen met onze eigen publicaties. Zo is het vergroten van de weerbaarheid van jongeren tegenover nepnieuws een speerpunt voor ons. Hiervoor organiseren we workshops op middelbare scholen, waarin we leerlingen informeren over wat nepnieuws is, hoe ze het kunnen herkennen en waarom het schadelijk kan zijn. We vinden het belangrijk om jongeren bewust te maken van de gevaren van nepnieuws en hen de tools te geven om kritisch en goed geïnformeerd met informatie om te gaan.

Persvrijheid ondersteunen
Daarnaast leveren we een bijdrage aan het mogelijk maken van onafhankelijke journalistiek in landen waar persvrijheid niet vanzelfsprekend is. We hebben samengewerkt met de organisatie Press Start, die zich richt op het ondersteunen van onderzoeksjournalistiek in Oost-Europa en Afrika, om belangrijke maatschappelijke vraagstukken aan de kaak te stellen en bij te dragen aan het versterken van de stem van onafhankelijke media in deze gebieden.

CO2-voetafdruk
We hechten een groot belang aan duurzaamheid en streven ernaar een minimale CO2-voetafdruk te realiseren. Zelf, vanuit ons eigen bedrijf, en samen met de partners in de keten met wie we samenwerken.

Thuiswerken + vergoeding
Bij ons is het mogelijk om thuis te werken. We proberen minimaal 3 dagen op kantoor en maximaal 2 dagen thuis te werken. Mocht je af en toe een extra dag moeten thuiswerken maken we dit bespreekbaar. Je ontvangt daarnaast een thuiswerkvergoeding van € 23,50 per maand bij een fulltime dienstverband.

Persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor ontwikkeling
Jouw succes als nieuwe collega is een investering die we koesteren, vereist zorgvuldige voorbereiding en een grondige inventarisatie van jouw ontwikkelingsbehoeften. Door voortdurende bijsturing blijven we in sync met de snel evoluerende behoeften van onze medewerkers en organisatie in deze transformerende wereld.
Met GoodHabitz bieden wij jou hiervoor een compleet ontwikkel pakket. Met behulp van diverse assessments en online trainingen ben jij in staat om jouw vaardigheden of persoonlijke ontwikkeling een boost te geven.